Wij accepteren


Informatie


Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW, doch exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

Betalen
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt U van ons een bevestiging per email met daarin alle informatie over Uw bestelling.  Indien een bestelling niet binnen 8 dagen is betaald wordt deze door ons geannuleerd.

Verzending
Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling naar het afleveradres dat door U is opgegeven.  Na de verzending van Uw bestelling ontvangt U van ons een email ter bevestiging. 

Verzendkosten
Als bijdrage in de kosten berekenen wij voor verzendingen binnen Nederland een basisbedrag van € 5,95. Wij verzenden niet naar het buitenland.
Voor bestellingen beneden € 25,- berekenen we een toeslag van € 4,-. Voor sommige artikelen, met hoog gewicht of groot volume, kan deze bijdrage in de verzendkosten verhoogd worden met een toeslag per artikel.
Deze toeslag wordt bij het betreffende artikel  aangegeven en is bij de bestelgegevens als verhoogde verzendkosten te zien.

Wettelijke Afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om het product te retourneren. De afkoelingsperiode gaat in na ontvangst van de bestelling.
De retournering geldt o.a. niet voor speciaal voor u bestelde producten, producten met een beperkte houdbaarheid of om hygiënische redenen.
Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt.
U draagt zelf de kosten van de retourzending.  Bij een geschil dient U te bewijzen dat U de producten retour gezonden heeft.

Annuleringen
Indien  Uw bestelling nog niet door ons is verzonden kunt U deze kosteloos per email annuleren.  U dient in uw annulering in ieder geval uw volledige naam en factuur- of bestelnummer te vermelden.

Reeds verzonden bestellingen
Indien Uw bestelling reeds aan U is verzonden kan deze, conform onze verzendaanwijzingen,  en indien de goederen ongebruikt en onbeschadigd zijn, in de originele en ongeopende verpakking en voldoende gefrankeerd, aan ons worden teruggestuurd .
Voeg altijd een kopie van de originele factuur bij en vermeldt daarop ter vermijding van fouten in de eventuele terugbetaling het bank- of gironummer.
Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zijn wij genoodzaakt u de door ons gemaakte verzendkosten in rekening te brengen.

Beschadigde zendingen
Alle goederen worden voor verzending zorgvuldig gecontroleerd. Neemt U onmiddellijk, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van Uw bestelling contact met ons op indien U gebreken constateert.

Retourzendingen
Retourzendingen worden alleen door ons geaccepteerd indien verzonden conform onze verzendaanwijzingen welke u van ons per email ontvang na uw melding dat u goederen gaat retourneren.
De zending moet  voldoende gefrankeerd, ongebruikt en onbeschadigd, in de originele verpakking en voorzien van een kopie van de originele factuur zijn.
Na ontvangst van onze verzendaanwijzingen dient U de retourzending binnen 5 werkdagen te verzenden.
Uitgesloten van het retourneren  zijn o.a. artikelen welke speciaal voor U besteld of vervaardigd zijn of welke een beperkte houdbaarheid hebben.
Om hygiënische redenen zijn bepaalde artikelen tevens van retournering uitgesloten.

Terugbetalingen
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten die vanuit het buitenland betaald hebben  dienen tevens het IBAN en BIC/SWIFT-nummer van hun bank te vermelden.
Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan.

Disclaimer
Wij streven ernaar om juiste en volledige informatie in deze webwinkel te verstrekken. Onvolledige of onjuiste informatie is echter altijd mogelijk. Afbeeldingen en omschrijvingen kunnen afwijken.
Wij sluiten derhalve elke aansprakelijkheid uit voor schade welke verband houdt met het gebruik van informatie welke gevonden kan worden op onze webwinkel en het gebruik van de door ons geleverde artikelen.
Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van sites die via onze webwinkel bezocht kunnen worden .  Informatie op deze site kan op geen enkele wijze  worden gezien als deskundig  advies. 
Raadpleeg voorafgaand aan het gebruik van onze producten Uw deskundig adviseur.
De in onze webwinkel getoonde afbeeldingen, productinformatie en merken zijn eigendom van de desbetreffende leverancier en mogen niet zonder diens uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden.

Privacy
Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van deze website. Indien U ons persoonlijke informatie verstrekt zullen we deze vertrouwelijk behandelen.
Uw gegevens worden in onze administratie gearchiveerd en deze zijn uitsluitend toegankelijk voor onze medewerkers. Uw gegevens worden door ons niet verkocht of anderszins ter beschikking van derden gesteld.
De door U verstrekte informatie wordt uitsluitend door ons of door ons aan te wijzen verzenders gebruikt om Uw bestellingen uit te voeren. Stuur ons een mailtje indien U inzage wenst in Uw door ons gearchiveerde gegevens.